Grass roots festival Koppelting op MyMia.nl

Grass roots festival Koppelting op MyMia.nlHet grass roots festival Koppelting staat in augustus uitgebreid op MyMia.nl. Koppelting is een hackathon van 21 t/m 25 augustus 2017. In het weekend van 26 en 27 augustus zijn er presentaties over Blockchain, burgerjournalistiek, is er een vliegerworkshop en is het kleinste Fablab, op een fiets aanwezig. Dit grass roots festival wordt in De War georganiseerd.

Om voor dit festival aandacht te vragen, staan er uitdagende teksten op MyMia.nl, die mensen verleidt om naar de website te gaan. Op het terrein van De War, waar Koppelting wordt georganiseerd is het eerste open source Fablab gevestigd. In dit Fablab zijn de stickers gefabriceerd die op de Mia Electric zijn geplakt. Fablab is een plek waar iedereen ideeën kan realiseren die dat wenst. Er is een 3D printer, verschillende lasersnijders, frezen en een vinylsnijder. Voor meer informatie: www.koppelting.org.

Wilt u uw duurzame evenement promoten op MyMia.nl, neem dan contact op. M Mia is beschikbaar voor duurzame evenementen en aankondigingen van producten, altijd tijdelijk van aard.